Om Jacob Lemholt

Jacob er 29 år gammel, og er bosat i Vanløse i København.

Til dagligt træner Jacob som en del af Ktk86's eliteteam, hvor han kører som ambitiøs age-group triatlet, der drømmer om at køre professionelt snarest.

Jacob har arbejdet som fysioterapeut i flere år i Kaisersport og Ortopædi, som er et hus med speciale i løb, bevægelse og biomekanik. Her har Jacob hjulpet og rådgivet alt fra motionister til top eliteatleter i at forebygge samt behandle skader. Han har derfor en en god grundlæggende forståelse for kroppen og dens kunnen. 

Jacob startede med at dyrke triatlon i 2015, uden før at have haft cykelsko på, med et simpelt mål om at tabe sig og slå sin kammerats tid.

Senest har Jacob kørt Ironman Copenhagen i tiden 8 timer og 35 minutter, og efterfølgende VM på Hawaii 2022.

Han har derfor fra studier, arbejdserfaring samt praktisk erfaring en rigtig god forståelse for den fysiske og mentale proces, om du er nybegynder, har tårnhøje ambitioner eller er et sted der imellem.

Jacob tror på brugen af data samt den nyeste forskning men samtidig på, at der ikke er en opskrift der passer på alle.  

Derudover er det vigtigt med et godt træner/atlet forhold, samt at atleten ved og har en forståelse for, hvad denne laver i træningen. Herunder hvorfor, både på et overordnet plan (den daglige træning) og et dybere plan (hvorfor træner jeg?). 

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med Jacob, så brug kontakt knappen herunder.