Løbeprogrammer til halv marathon og marathon af Thijs Nijhuis

Træner du mod et halvmarathon eller marathon og leder efter en plan at følge eller struktur?​

Vi har sammen med vores løbetræner og en af Danmark absolut bedste løbere, Thijs Nijhuis, udviklet et program frem mod både halvmarathon og marathon.

Programmerne kommer I tre niveauer, begynder, øvede og meget erfaren. Alle planer starter med en test, for at vi kan udregne og tilpasse dine træningszoner. På denne måde bliver programmet tilpasset dig og vi kan dermed sørge for, at du træner korrekt og får mest muligt ud af din træning frem mod dit kommende løb.

Begynderprogrammer er et 6 måneder program, hvor øvede og meget erfarne er et 4 måneder program.

Hvordan vælger jeg det rigtige program?

Hvis du er I tvivl om hvilket niveau du er, har vi udarbejdet en beskrive herunder, som forhåbenligt kan hjælpe dig.

Begynder: Du er ny eller relative ny i løb og træner frem mod dit første halvmarathon eller marathon. Eller måske har du været væk fra løb I længere tid. Vores begynderprogram, og alle andre programmer, er udviklet så vi løbende bygger på, så vi dermed minimere risikoen for skader.

Begynderprogrammet starter dog fra bunden, så vi sikre at muskler, sener og led, vænner sig til at løbe. Hvor programmerne "øvede" og "meget erfaring" forventes det at man løber regelmæssigt.

Øvede: Du har løbet i noget tid på egen hånd og søger noget struktur eller udvikler dig ikke rigtig mere. Du tænker ikke så meget over forskellige paces eller har ikke rigtig en plan for ugen og sæsonen, men løber det som lige passer dig på dagen.Måske har du løbet et par halvmarathon eller marathon efter forskellige planer eller uden struktur. Kan du genkende disse punkter, vil "øvede" højest sandsynligt være en god plan for dig.

Meget erfaren: Du har løbet I mange år, er I god løbeform og søger en plan som giver struktur og motivation frem mod dit næste løb.

Pris: Vores træningsprogrammer er et engangsbeløb og koster 499 DKK/67 euro.

TeamAllOut Løbeplaner inkludere:

  • 4-6 måneder træningsplan i TrainingPeaks
  • 2x tilpasning af træningszoner på baggrund af 2 tests
  • En del af TeamAllOut Community
  • Træningszoner udregnet både på pace/tempo og puls
  • Unikke rabataftaler på produkter fra vores samarbejdspartnere:

********* 

Hvis dette har din interesse, så send os en e-mail og fortæl os om det program du ønsker at gøre brug af. Du kan benytte knappen herunder.

Vi ser frem til et godt samarbejde.