Om Tobias Vinther

Tobias er 23 år gammel og bor til dagligt i Odense, hvor han studerer Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. Udover sit studie, så er Tobias en del af det regionale elitecenter i triathlon i Odense.

Tobias kommer oprindeligt fra Herning og har en baggrund i gymnastikverdenen. Gennem sine 7 år som gymnastiktræner har Tobias blandt andet tilegnet sig viden og forståelse for, at alle er forskellige og hvor stor en del det mentale har at sige i den daglige træning, hverdag og konkurrence.

Tobias har selv dyrket triatlon i de sidste mange år og har deltaget i diverse stævner på distance fra supersprint til halv ironman. Udover egne erfaringer med træning og konkurrencer, så kombinerer Tobias det med sin viden fra universitetet.
Tobias er en rigtig nørd når det kommer til træningsfysiologi og er altid åben for en dialog og spørgsmål omkring træning og diverse træningspas, da forståelsen af den træning vi laver, er lige så stor en del af processen. Tobias er ligesom resten af teamet bag TeamAllOut stor foretaler for nøje tilrettelagt træning til den enkelte, for at få det maksimale ud af hver person.

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med Tobias, kan du kontakte ham her.